Июнь 16th, 2019

За сборную Украины (чемпионов мира) на ЧМ-2019 играл сын погибшего на Донбассе героя АТО

В украинской молодежной команде U20, которая сегодня стала чемпионом мира, играл сын погибшего от рук русских фашистов героя АТО Павла Дрышлюка Кирилл.

1

У складі українських чемпіонів світу з футболу U20 грав син загиблого героя АТО Кирило Дришлюк. Його батько, майор авіації Павло Дришлюк був збитий російськими агресорами, 6 червня 2014 року під час обльоту Слов’янська на літаку-фоторозвідника, повідомляє «Записки динамівця — журнал «біло-синіх» в Facebook.

Відомо, що удар ракети припав у правий двигун, почалася пожежа, вогонь перекинулася на праве крило, літак почав різко втрачати висоту і падати на житлові квартали Слов’янська.

2

«Командир екіпажу підполковник Костянтин Могилко віддав наказ покинути літак. Борттехнік Павло Дришлюк допоміг двом молодим лейтенантам зняти бронежилети, надіти парашути і вистрибнути з літака на 800-метровій висоті. Сам же разом із командиром і бортмеханіком прапорщиком Олексієм Потапенко залишився в літаку. Ціною власного життя екіпаж направив літак за межі міста і запобіг жертвам серед мирного населення», — йдеться у повідомленні.

3

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>