Май 4th, 2022

Російські пропагандисти вже приписують українським військовим «чорну магію»

Російське пропагандистське агентство «РИА Новости» звинуватило українських мінометників у заняттях «чорною магією» та підкріпило це коментарем культуролога Катерини Дайс.

Деталі: Як пишуть пропагандисти РФ, «ознаки заняття чорною магією виявлені в штабі українських мінометників на околиці села Трьохізбенка: адепти потойбічних сил намагалися «освятити» зброю та робили позначки кров’ю».

За їхніми словами, у цьому штабі базувалася військова частина А4472 – і «на його стіні виявлено сатанинську печатку, що викликає асоціації з голлівудськими фільмами про нечисту силу».

Пряма мова Катерини Дайс: «Це магічний сигіл (символ), що складається з багатьох ліній, які перетинаються. Що він означає, важко сказати напевно, в ньому можна побачити і перевернутий знак анархії, і частину знаку «СС», руну зиг, вона чітко видна в крайньому лівому секторі кола, і написану німецькою букву івриту «зайн», що означає меч або зброю.

У біблійному івриті Зайн означає «меч», а дієслово «лезаєн» – «озброювати». Можливо, автори заклинання проводили ритуали зміцнення зброї чи «просили» надіслати їм більше зброї».

Деталі: За словами Дайс, «магічна печатка темних сил» поєднує в собі ідеї анархії, зброї та фашистської символіки.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>