Май 27th, 2022

Загарбники обстріляли житлові будинки Покровська з «іскандерів», є постраждалі, — заступниця мера Ідрісова

Маргарита Ідрісова, заступник міського голови Покровська повідомила, що у місті та Донецькій області ситуація складна, цивільна інфраструктура та мирні мешканці під постійними ворожими обстрілами

Про це вона розповіла в етері Еспресо.

Заступниця міського голови прокоментувала ситуацію у місті: «Позавчора, 25 травня, місто зазнало обстрілів «іскандерами«, пошкоджені залізнична інфраструктура та житлові будинки. Не відомо, що там бачили рашисти, можливо, у мирних жителях побачили військові об’єкти. Постраждало шість містян, які отримали осколкові поранення і неврологічні шоки, їм надається допомога. Також одна людина була важко поранена, у якої вибило щелепу і постраждали очі, зараз вона перебуває у медикаментозному сні».

Ідрісова зазначила, що біля міста Покровська у 20 кілометровій зоні точаться жорстокі бої.

«Від постійних обстрілів, авіанальотів, фосфорних бомб потерпають Мар’їнка, Авдіївка Покровського району, тому ми дуже близько знаходимося і чуємо всі ці вибухи. Ми намагаємося жити мирним життям. Люди продовжують евакуйовуватися, але частина і повертається»- додала заступниця мера.

Також Маргарита Ідрісова наголосила, що міська адміністрація закликає людей не повертатися до міста тому, що ситуація складна, але контрольована.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>