Август 15th, 2022

Cтрічка Крістіни Тинькевич «Як там Катя?» отримала дві нагороди кінофестивалю у Локарно

Cтрічка Крістіни Тинькевич "Як там Катя?" отримала дві нагороди кінофестивалю у Локарно

Крістіна Тинькевич
Фото: Move In Movie PR agency

Дебютна стрічка режисерки Крістіни Тинькевич «Як там Катя?» отримала дві нагороди 75-го Міжнародного кінофестивалю у Локарно. Про це повідомила пресслужба Держкіно, за підтримки якого був зпродюсований фільм.

Стрічка отримала спеціальний приз журі Ciné+, а виконавиця головної ролі Анастасія Карпенко — відзнаку найкращої акторки.

Анастасія Карпенко

Фото: Move In Movie PR agency

Анастасія Карпенко

«Як там Катя?» – соціальна драма про лікарку швидкої допомоги, яка шукає справедливості в недосконалому світі. Виробництвом фільму займалась компанія Evos Film. Продюсерами стрічки виступили Ольга Матат та Влад Дудко, а головну роль лікарки Анни виконала Анастасія Карпенко. Оператор-постановник – Влад Воронін, художник-постановник – Влад Дудко, звукорежисер – Сергій Степанський. Над сценарієм разом з режисеркою працювали Сергій Касторних, Юлія Гончар та Наталія Блок. Міжнародна промоція стрічки відбувається за підтримки Українського Інституту в межах програми “proMOTION”.

Спеціальний приз журі Ciné+ передбачає промо-кампанію фільму-переможця на суму 25 000 швейцарських франків на французькому телеканалі Ciné+ під час прокату у кінотеатрах Франції.

Міжнародний кінофестиваль в Локарно – один з найдавніших та найпрестижніших кінооглядів світу, започаткований у 1946 році. Він вважається четвертим за важливістю після Канн, Венеції і Берліна європейським кінофестивалем. Протягом своєї історії фестиваль відкривав нові імена в кінематографі, зокрема Віллема Дефо, Террі Гілліама, Акі Каурісмякі, Кена Лоуча, Джона Малковича, Сьюзен Серендон та інших.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>