Август 18th, 2022

Генсек ООН Антоніу Гутерреш відвідав львівський університет

Генсек ООН Антоніу Гутерреш

Про це повідомив журналіст Associated Press Дерек Гатопулос у Twitter, передає «Еспресо.Захід«.

«Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш прибув до львівського університету з візитом перед переговорами із президентами України та Туреччини», — написав він.

Водночас як повідомила ООН у Twitter, Антоніу Гутерреш у рамках візиту в Україну відвідав факультет міжнародних відносин Львівського національного університету.

«Ця школа зробила дуже важливий внесок, зокрема до Статуту Організації Об’єднаних Націй. Один із членів брав участь у розробці Статуту, і тут обговорювали його цінності. Також у дослідженнях про Голокост та в матеріалах, що стосуються кількох дуже важливих аспектів аналізу порушень прав людини та геноциду. Ось чому для мене як секретаря Організації Об’єднаних Націй дуже важливо мати можливість відвідати цей факультет Львівського університету», — заявив Гутерреш пресі під час відвідування університету.

Також відомо, що Генсека ООН прийняв ректор, який розповів про вагомий внесок університету у світову науку, міжнародне право та дипломатію.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>