Ноябрь 24th, 2022

Тролейбуси не курсуватимуть, а школи і садочки – на канікулах : яка ситуація з енергопостачанням у Рівному

Станом на ранок четверга, 24 листопада, у Рівному жителям повернули світло. Однак через обмеження у споживанні тролейбуси у місті не курсуватимуть, школи і садочки відправили на вимушені канікули

Про це у facebook повідомив мер Рівного Олександр Третяк, передає «Еспресо.Захід».

Рівне стабілізує ситуацію з електропостачанням, у місті повернули світло мешканцям. Проте через перенавантаження у електромережі терміново розпочато відключення споживачів від енергопостачання за графіком, який було створено на 23 листопада. Зараз відключають тих абонентів, вулиці які вказані за графіком з 07.00 год до 11.00 год.

Через обмеження споживання електроенергії тролейбуси курсувати по місту сьогодні не будуть. Школи, садочки та позашкільна освіта, сьогодні і завтра відправили на вимушені канікули.

За інформацією ТзОВ «Рівнетеплоенерго», наразі включено 26 котельні; не включено котельні на вул.: Олексинська, 31-а; Біла, 35-а; Чорновола, 99-д.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>