Февраль 7th, 2023

До України за добу повернулося більше людей, ніж виїхало: ситуація на західному кордоні

валіза
Упродовж минулої доби, 6 лютого, до України приїхали 29 тисяч людей, з яких 27 тисяч – українці. При цьому виїхали за кордон – 27 тисяч людей

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон, передає «Еспресо.Захід«.

Так, за даними прикордонників, з України минулої доби вибули 27 тисяч людей. Зокрема, 16 тисяч з них перетнули кордон з Польщею, решта прослідували до Словаччини, Угорщини, Румунії та Молдови. Водночас прибули до України за добу 29 тисяч людей, з них 27 тисяч – українці.

За добу західні кордони України з ЄС та Молдовою (у Чернівецькій області) загалом перетнули 56 тисяч людей та 15 тисяч транспортних засобів. Також за добу оформлено 65 вантажівок з гуманітарною допомогою.

Крім того, упродовж длюи незаконного перетину держкордону прикордонники затримали 26 чоловіків. Троє з них намагалися незаконно перетнути кордон у пунктах пропуску, ще 23 – затримані поза ними. Також через кордон не пропустили п’ятьох чоловіків, в документах яких прикордонники виявили ознаки підробки.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>