Май 31st, 2024

Sony Music розглядає купівлю каталогу пісень Queen за $1 млрд

Про це пише BBC. 

Компанія звукозапису Sony Music Entertainment може стати власником таких хітів як Bohemian Rhapsody, Radio Ga Ga та Another One Bites The Dust. За даними Bloomberg, Sony працює з іншим інвестором над транзакцією, яка «потенційно може скласти $1 млрд». Утім переговори ще тривають і можуть не завершитися продажем.

Якщо угода відбудеться, вона охоплюватиме пісні культового британського гурту Queen та всю пов’язану з ними інтелектуальну власність, зокрема права на логотипи, музичні відео, сувеніри, публікації та інші можливості для бізнесу.

Якщо гурт зможе закріпити ціну $1 млрд, це стане найбільшою угодою у своєму роді, яка вдвічі перевершить вартість попереднього рекордсмена — каталогу Брюса Спрінгстіна, за який Sony наприкінці 2021 року заплатила $500 млн. Раніше Sony також придбала 50% частки в музиці Майкла Джексона за ціною щонайменше $600 млн.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>