Июнь 5th, 2024

У США розслідують поведінку конгресвумен Спартц через скарги підлеглих, — Politico

Про це пише Politico з посиланням на анонімних помічників законодавиці.

Зазначається, що приводом для розслідування стали численні скарги про нібито «зловживання», «загальну токсичність» і «лють» республіканки від штату Індіана.

За словами підлеглих Спартц, конгресменка зокрема скорочує зарплати та забороняє підлеглим спілкуватися з журналістами. Також кілька людей пішли з команди після досить короткого терміну роботи на політикиню.

У статті йдеться, що отримавши повідомлення про етичне розслідування, Спартц відповіла, що «не розуміє, про що йдеться». Її радник згодом відповів, що співробітники Комітету з етики не зв’язувалися із нею.

«Конгресменка вже давно критикує те, що занадто багато людей у Вашингтоні хочуть влади, грошей і привілеїв, а потім розвертаються і нічого не роблять. Коли система притягається до відповідальності, ми отримуємо анонімні чутки і перебільшені історії», — сказав радник Спартц.

Видання нагадує, що на праймериз минулого місяця Спартц перемогла вісьмох конкурентів, включно з представником штату Чаком Гудрічем, який витратив на кампанію майже втричі більше коштів, ніж вона.

Тоді ж Гудріч розкритикував ставлення Спартц до своїх підлеглих, назвавши її «найгіршим босом в усьому Конгресі», згідно зі звітом Politico за 2022 рік.

«Маніакальна поведінка. Вона кричить і проклинає, називаючи їх дебілами та ідіотами. Судячи з інтерв’ю з півдюжиною співробітників, Вікторія Спартц уникала звільнень, а натомість знущалася над ними, поки вони не пішли», — наголосив Гудріч.

У відповідь на попередні повідомлення Спартц висловила вдячність своїм співробітникам і сказала, що працює «надзвичайно важко в темпі, який не для всіх під силу».

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>