Май 3rd, 2022

До 1 червня на Київщині планують повністю відновити електропостачання

На Київщині до 1 червня планують повністю відновити електропостачання. Нині без світла залишаються 17,7 тисячі будинків у 30 населених пунктах.

Про це у Telegram повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк.

За його словами, аварійні бригади продовжують виконувати роботи з повернення світла, в тому числі за заявками споживачів, які повертаються у свої будинки на звільнених територіях у населених пунктах Бучанського та Вишгородського районів

“Повернути світло в усі домівки та заживити об’єкти соціально-важливої інфраструктури на Київщині енергетики планують до 1 червня”, – йдеться у повідомленні.

Водночас він наголосив, що зараз без світла залишаються 17,7 тисячі будинків у 30 населених пунктах.

Попри це за місяць роботи електромонтери ДТЕК повернули світло для 226 750 домівок на Київщині, а також відновили електропостачання низки соціальних об’єктів.

Зокрема, вже з електрикою пологовий будинок у Ворзелі, лікарні й водоканали у Броварах та Ірпені, лікарня і склозавод у Гостомелі, водоканал, хлібозавод і цегельний завод в Іванкові, водоканал і пожежна частина у Бучі, газорозподільчий пункт у с.Плоске, лікарня, школа й аптека у с. Загальці, вузол зв’язку в смт Макарів.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>