Август 7th, 2024

Поділитися: Share to facebook Share to twitter російський гелікоптер Мі-28 Фото: gettyimages У мережі злили відео збиття російського гелікоптера Мі-28 за допомогою FPV-дрона. Це перший в історії задокументований випадок Про це повідомив волонтер і блогер Сергій Стерненко. «Істота, яка злила в мережу відео ураження російського Мі-28 за допомогою FPV, тебе знайдуть і будуть дуже неприємні процедури», — написав Стерненко. За його словами, збиття російського Мі-28 відбулося за допомогою FPV-дрона, на який донатили самі українці. Крім цього, Стерненко додав, що в українських бійців були ще «деякі плани, які тепер під загрозою через злив» відео. Оскільки це наражає на небезпеку операторів. 6 серпня українська ППО збила російський гелікоптер над Сумською областю.

Про це повідомляє міноборони РФ.

За даними ворожого міністерства, російські сили протиповітряної оборони знищили або перехопили 11 дронів у 4 областях, зокрема три БПЛА над Білгородською областю, чотири над Курською областю, два у Воронезькій області та два над Ростовською областю.

Водночас губернатор Воронезької області Олександр Гусєв заявив, що один безпілотник під час падіння пошкодив фасад верхніх поверхів житлового будинку. Уламки ще одного БПЛА впали на проспекті.

За попередніми даними, люди не постраждали.

  • 6 серпня влада Курської області РФ заявила, що Збройні сили України нібито намагалися прорвати російський кордон, але цьому начебто змогли запобігти. Згодом у російському міноборони повідомили, що «українська ДРГ відступила на свою територію».

Еще:

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>