Декабрь 24th, 2019

Як правильно шукати підприємства по ЄДРПОУ

Напевно до вас чи вашої компанії неодноразово зверталися особи, що пропонували встановити комерційні або ж партнерські відносини. Здавалося б, що така пропозиція має на меті покращити становище обох партнерів і сприятиме подальшому розвитку бізнесу. Проте, в такій співпраці можлива велика кількість ризиків. Уникнути їх можна, здійснивши пошук підприємств по ЄДРПОУ. Що це, та як цим користуватися — дізнайтеся далі!

Код ЄДРПОУ та можливості знайти необхідну інформацію за цим значенням

Код ЄДРПОУ — це унікальний ідентифікаційний номер, що зберігається у Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій України. Цей ідентифікатор вказує на те, що компанія офіційно зареєстрована на теренах нашої держави і її діяльність є абсолютно легальною.

Пошук даних за ЄДРПОУ — це один з інструментів отримання необхідних даних стосовно контрагента. Насамперед, здійснюючи пошуковий запит, ви можете дізнатися:

  • Дійсний статус організації, чи не перебуває компанія у стані банкрутства або ж припинення діяльності;
  • Кведи, щодо здійснюваної діяльності, наявність ліцензій;
  • Реєстраційні дані, а також багато інших даних.

Виконати пошук можна у різний спосіб. Перший варіант — це звернутися до офіційного сайту Міністерства юстиції України, через який і виконується доступ до електронної бази ЄДРПОУ. Але використання офіційного джерела має певні обмеження.

Другий варіант — більш зручний та швидкий — це використання пошуково-аналітичної платформи YouControl. У цьому випадку пошук від початку до самого кінця здійснюється в автоматичному режимі і займає лише пару хвилин. При цьому, тарифи на використання системи досить демократичні, а дані, що ви отримаєте у результаті пошуку, будуть більш повними, завдяки зверненню системи не тільки до ЄДРПОУ, але й у десятки інших реєстрів України.

Переваги пошуку контрагента за кодом ЄДРПОУ завдяки системі Юконтрол

Використання YouControl має велику кількість переваг, і ось декілька з них:

  1. Вся інформація, що збирається системою у момент здійснення пошукового запиту, є актуальною. Вона оновлюється автоматично, у разі внесення змін до державних реєстрів та баз даних.
  2. Дані з системи формуються у вигляді досьє. Це робить вивчення отриманої інформації більш зручним.
  3. Досьє на компанію, що ви отримаєте в результаті пошуку за ЄДРПОУ, можна зберегти на комп’ютері або іншому носії інформації, чи взагалі роздрукувати.
  4. Система має демократичні тарифи на використання.
  5. Пошук здійснюється автоматично і економить велику кількість вашого часу.

То ж радимо скористатися пошуком, якщо до вас часто надходять пропозиції щодо співпраці від інших фізичних або юридичних осіб підприємців. Це захистить вас від ненадійних партнерів та від ризиків, що можливі у результаті співпраці з ними.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>