Март 11th, 2022

Окупанти поширюють пропаганду, страчують цивільних мешканців та несуть значні втрати, а ЗСУ відбивають їхній наступ, — Генштаб ЗСУ

Війська РФ грабують, беруть у заручних цивільне населення, поширюють пропаганду й агітують російських в’язнів воювати проти України, але ЗСУ стримують наступ окупантів і дають їм відсіч

Про повідомив Генштаб ЗСУ.

Українські захисники дають відсіч військам РФ і стримують їхній наступ на всіх напрямках. Суттєвих змін у положенні ЗСУ й окупантів протягом останніх шести годин не відбулося.

На тимчасово захоплених територіях росіяни поширюють пропаганду, намагаються домовитися з місцевим населенням. На Херсонщині вони прагнуть запровадити адміністративно-поліцейський режим, створюють систему комендатур для підтримання «порядку» в тимчасово зайнятих населених пунктах.

На Чернігівщині під час зіткнень з українськими військовими окупанти несуть значні втрати, унаслідок чого вони деморалізовані, здаються в полон.

В окремих населених пунктах росіяни порушують норми Міжнародного гуманітарного права, грабують, беруть у заручники та страчують цивільних мешканців.

За гострої необхідності в поповненні підрозділів ЗС РФ та інших незаконно створених терористичних озброєних угруповань у колоніях Ростовської області пропонують в’язням воювати проти України в обмін на амністію. До складу ЗС РФ готові брати тих, хто не має досвіду військової служби.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>