Март 15th, 2022

Ціни на нафту впали до 100 доларів за барель

Ціни на нафту продовжили падіння 15 березня, опустившись до двотижневого мінімуму. Нафта марки WTI вперше з 1 березня впала нижче рівня 100 доларів.

Про це повідомляє Reuters.

Ф’ючерси на нафту марки Brent впали на 4,4%, до 102,16 долара за барель після падіння більш ніж на 6 доларів до 100,05 долара на початку сесії. Нафта марки WTI вперше з 1 березня впала нижче рівня 100 доларів, впавши на 4,2% до 98,43 долара за барель. Раніше на сесії вона впала до 96,70 долара.

Обидва еталони знизилися більш ніж на 5% напередодні, при цьому Brent впала на 5,1%, а WTI на 5,8%.

У виданні зазначають, що очікування позитивного розвитку подій в російсько-українських переговорах про припинення вогню зміцнили надії на пом’якшення напруженості на світовому ринку нафти. Однак навіть у разі припинення вогню ціни на нафту, як очікується, залишаться на високому рівні, оскільки спроби Заходу ізолювати Москву за допомогою санкцій будуть продовжуватися, утримуючи світовий ринок нафти в напруженому стані.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>