Апрель 14th, 2022

Бучі дали воду, незабаром обіцяють світло і газ

У Бучі Київської області відновили водопостачання, незабаром у домівки мають повернути подачу електрики й газу, зараз живлення подано на життєво важливі об’єкти.

Джерело: міський голова Бучі Анатолій Федорук журналістам, Бучанська міська рада

Деталі: Водопостачання відновлено, днями з’явиться світло і газ у оселях.

За словами Фудорука, газові комунікації у Бучі фахівці «Київоблгаз» разом із комунальниками і волонтерами лагодили кілька днів поспіль.

«Належним чином відремонтували. Зараз вже подали високий тиск і система витримала. Тепер подають газ у мікрорайони», – сказав мер.

Для перевірки всіх мереж, які подають газ у помешкання громадян, потрібен час, тому роботи активно ведуться і продовжуватимуться надалі.

Щодо відновлення електроенергії Анатолій Федорук розповів: «Компанія ДТЕК планує до 17 квітня, виходячи з можливостей, забезпечити постійну напругу в місто. Зараз лікарня, гуманітарний штаб, резервуари чистої води, пожежна частина хоч і по тимчасовій схемі, але вже отримують електроенергію».

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>