Май 3rd, 2022

На звільнених територіях Харківщини окупанти зруйнували до 90% будинків, — Синєгубов

За добу російські військові 5 разів обстріляли житлові райони Харкова, внаслідок чого поранено 5 мирних жителів

Про це в ефірі телемарафону повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Він зазначив, що ЗСУ тримають свої позиції в Харківській області, за деякими напрямками просуваються та мають значні успіхи.

«Ми звільняємо наші території та працюємо над відновленням функціонування органів державної влади. Проте маємо ще провести велику роботу з розмінування», — наголосив Синєгубов.

За його словами, на звільнених від російських окупантів територіях області зруйновано велику частину (до 90%) приватних будинків, школи, дитячі садки, немає світла і газу, а через бої та обстріли, що тривають, там небезпечно перебувати.

«Більшість будинків, це 90%, — зруйновані. Ми зараз працюємо над відновленням електропостачання, газопостачання, але там все ще занадто небезпечно… Там небезпечно не тільки жити, там небезпечно просто перебувати, бо йдуть постійні бої, постійні обстріли і ми вживаємо всіх заходів, щоб евакуювати місцеве населення», — сказав Синєгубов.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>