Май 11th, 2022

Окупанти обстріляли Чернігівщину з мінометів

Окупанти 11 травня обстріляли Чернігівщину з території РФ, мешканців закликають ховатися в укриття під час повітряної тривоги

Про це в телеграмі написав очільник Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус.

«Перше. Безпекові питання. Буквально годину тому, о 6 ранку здійснено черговий мінометний обстріл нашої території з території москальської мразоти. Ворог постійно це робить. Тому у мене велике прохання, особливо до мешканців прикордонних районів області, будьте, будь-ласка обережні. Також пам’ятаємо про те, що ракети літають над Україною. Тому будьте пильними і дотримуйтеся вимог захисту. Якщо сирена, якщо є повідомлення про тривогу — ховайтеся в укриття», — зазначив він.

На Чернігівщині в посиленому режимі працює Служба автодоріг і ремонтує їх там, де пошкодження критичні. Рятувальники розміновують території також у посиленому режимі.

Крім того, в області відновили пасажирське сполучення. Очільник ОВА подякував тим громадам, у яких це вже відбулося, та закликав інші населені пункти зробити так само.

В’ячеслав Чаус висловив вдячність обленерго, Чернігівгазу, медикам і волонтерам за їхню роботу.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>