Май 16th, 2022

З антивоєнним банером на фасаді та мітингом проти Путіна: у Венеції активісти захопили палац російського олігарха Міхельсона

Захоплення Palazzo delle Zattere російського олігарха у Венеції

Про це на своїй сторінці у facebook повідомляє російська художниця та письменниця Катерина Марголіс, що мешкає у Венеції.

Як зазначає письменниця, виглядало на те, що олігарх намагається обійти санкції та продовжувати працювати й користуванися будівдею «Palazzo delle Zattere».

«Сьогодні вранці група лівих анархістів та інших молодіжних рухів північно-східної Італії зібралися та зробили те, до чого досі не дісталися повільні санкції, – пише Марголіс. – Зараз набережна кипить, будівля захоплена. На фасаді величезний антивоєнний банер. Тут і екологія, і світ, і експропріація, і проти Путіна, і на підтримку України, і проти НАТО, і імперій, і влади капіталу».

За її словами, вже кілька тижнів у Венеції розповсюджувалися листівки про близькість власника палаццо Леоніда Міхельсона до Путіна та про анти-екологічність його бізнесу.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>