Май 24th, 2022

Укрпошта за день продала 800 тис. нових марок «Русскій воєнний корабль… ВСЬО!»

Друга марка із серії присвячена операції зі знищення крейсера "Москва". Її презентація відбулася рівно на 40-й день від його затоплення.  Загальний наклад марок цього разу становить 5 мільйонів примірників з внутрішнім та міжнародним номіналами. Діятимуть

Укпошта продала близько 800 тис. марок «Русскій воєнний корабль… ВСЬО» за день 23 травня, при цьому онлайн-продажі стартують 25 травня, а 27-го марки знову будуть у продажі у відділеннях

Про це повідомив гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський у фейсбук.

«За день — було куплено біля 800 тисяч марок, не рахуючи конверти, футболки, листівки і тп. Не без помилок, але день пройшов успішно», – написав він.

Смілянський визнав, що були факти продажу марок співробітниками своїм знайомим, але назвав це людським фактором та пообіцяв розібратися в ситуації.

Він також зазначив, що на головпоштампі в Києві у перший день продажу нової марки з «кораблем», 23 травня, вишикувалися довжелезні черги, та не всі мали можливість придбати марку. Відповідно до складених списків люди зможуть придбати ці марки 25 травня.

«Київ: Головпоштамп. Всі хто записався, отримають завтра марки, а також зможуть їх погасити. Початок о 9:00. Починаємо з номера 1167 для купівлі», – зазначив Смілянський.

Наступна партія марок потрапить до 1500 відділень Укрпошти 27 травня, а 25 травня об 11.00 стартують онлайн-продажі марок на чотирьох онлайн-майданчиках.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>