Июнь 23rd, 2022

Італія продовжить фінансувати відновлення Бучі, — мер Бергамо

Італія уже ухвалила рішення про виділення перших 500 тис. євро на відновлення Бучі і продовжить фінансувати відбудову міста

Про це повідомив мер італійського міста Бергамо Джорджо Горі в ході зустрічі з Міністром фінансів України Сергієм Марченком, йдеться в релізі Мінфіну.

За словами Горі, Італія продовжить залучати кошти на відновлення міста Буча, яке зазнало значних руйнувань від російських військ.

При цьому у квітні італійська гуманітарна організація Cesvi зі штаб-квартирою у Бергамо ухвалила рішення про виділення перших 500 тис. євро на відновлення Бучі.

Муніципалітет Бергамо готовий виступити одним з донорів для відбудови комунальної інфраструктури та об’єктів соціальної сфери Бучі, зазначив Горі.

У пріорітеті відновлення міста на Київщині – відбудова зруйнованої інфраструктури, житла, переобладнання парків спеціальної техніки, зокрема автомобілів швидкої допомоги, пожежних машин та громадського транспорту, зазначає Мінфін.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>