Июль 2nd, 2022

Нова тактика Росії – бити по житлових кварталах, щоб примусити Україну сісти за стіл переговорів

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Росія завдає ударів крилатими ракетами по житлових кварталах, аби примусити Україну сісти за стіл переговорів

Про це Подоляк заявив у інтерв’ю 24 каналу.

За його словами, Росія змінила тактику та більш потужно атакує крилатими ракетами наші міста. «Росіяни перейшли до концепції війни, де хочуть вибудувати масштабні панічні настрої в Україні, залякати людей і змусити їх тиснути на уряд, щоб ми пішли на певні поступки Росії. З одного боку, вони абсолютно не зважають на те, як на це реагує світ – на ці нелюдські атаки крилатими ракетами житлових кварталів. Вони примушують наших людей тиснути на уряд, щоб ті сказали «ходімо на якісь територіальні поступки», — сказав Подоляк.

Він додав, що росіяни вкладають гроші у своє проросійське лобі на політичних ринках інших країн для того, щоб вони теж казали «давайте якось ту війну закінчувати».

«Вийшла нова стаття пана Кіссінджера, де він знову каже: «нумо робити певні територіальні поступки, тоді буде можливість закінчити війну». Це нова тактика Росії – бити по житлових кварталах і тиснути на західні політичні еліти, щоб примусити Україну сісти за стіл переговорів. Усе це не працюватиме», — запевнив Подоляк.

Він наголосив, що за таких умов Україні потрібна протиповітряна оборона.

«Нам необхідна не лише ППО, але й системи протиракетної конкретної оборони. І їх нам передадуть, бо це ключове, щоб зламати нову концепцію війни Росії», — підсумував Подоляк.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>