Июль 5th, 2022

Окупаційну владу Херсонщини очолили російські урядовці: що про них відомо

Окупаційна влада в Херсонській області оголосила про формування “уряду” відставних російських чиновників.

Про це повідомляє російське видання “Коммерсант”.

Так, окупанти призначили заступника глави уряду Калінінградської області Сергія Єлісєєва главою “кабінету міністрів” Херсонської області. Він також раніше проходив службу в органах ФСБ РФ

Ще дві посади в новому “уряді” отримали колишні російські чиновники.

На посаду заступника голови з внутрішньої політики призначено Володимира Безпалова. Раніше він працював заступником міністра з муніципального розвитку та внутрішньої політики Калінінградської області.

“Це не тимчасова, не військова, не якась проміжна адміністрація, а повноцінний орган влади. Те, що до складу цього уряду входять не лише херсонці, а й російські управлінці, чітко говорить про напрям майбутнього Херсонської області. Цей напрямок — до Росії”, — написав “голова” російської військово-цивільної адміністрації, колаборант Володимир Сальдо.

Зазначимо, російські загарбники планують провести “референдуми” про приєднання до РФ на тимчасово окупованих територіях в Херсонській і Запорізькій областях 11 вересня.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>