Август 4th, 2022

На початку осені уряд проведе масову приватизацію, — Шмигаль

приватизація

Про це повідомив прем‘єр-міністр України Денис Шмигаль у телеграмі.

«З 1 вересня в Україні має масово стартувати приватизація. Таке завдання поставив Президент України, Верховною Радою прийнято відповідне законодавство, Урядом розроблені всі підзаконні нормативні акти», — пише Шмигаль.

На селекторній нараді з керівниками областей Денис Шмигаль дав завдання підготувати все необхідне для приватизації. За словами прем‘єра, держава запускає грантові програми, щоб мотивувати бізнес і людей максимально створювати робочі місця.

«Оскільки мала приватизація в селах і містечках, де люди знають об’єкти, які роками стоять і неефективно використовуються, дасть можливість викупити ці приміщення за справедливу ціну та завдяки грантовим програмам швидко розпочати роботу», — додав він.

Також пресслужба Кабміну передає, що приватизація дозволить розширити виробництво для аграріїв.

«У Міністерстві економіки повідомили, що на початку вересня, згідно з графіком, будуть оголошені аукціони на елеваторні потужності й на комбінати хлібопродуктів. Оператори ринку, які бачать дефіцит потужностей, зможуть взяти участь у цих конкурсах», — пише пресслужба Кабміну.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>