Август 9th, 2022

Російські олігархи і далі продовжують робити бізнес в Україні

Микола Княжицький

Віталій Шабунін пише про це. Він згадує Миколаївський глиноземний і два великі торгові центри у Києві. А банк “лужниківського угрупування”, який досі отримує рефінанс від Нацбанку? Лише у цього угрупування багато чого є!!!

Група створила власну мережу готелів (девʼять – під брендом Premier, пʼять – Accord Hotels), придбала «Перший інвестиційний банк», зайнялася комерційною нерухомістю (ТЦ «Метрополіс» та «Метроград»), отримала частку в заводі «Дніпроспецсталь» та продовжила скуповувати енергетичні активи.

Зараз у власності VS Energy перебувають пакети акцій «Херсонобленерго», «Кіровоградобленерго», «Житомиробленерго», «Рівнеобленерго» та «Чернівціобленерго», оформлені на фірму «ВС енерджі інтернешнл Україна».

Так, після початку війни вони переоформили частину активів на близьких родичів і своїх багаторічних менеджерів. І що? РНБО і ОП цього не бачать?

Ні, мабуть. “Сватів” дивляться. Бо, на думку влади, Добронравова і Кіркорова пускати через кордон зараз заборонено, а показувати по телевізору — ні!!! Можна!!!

Зате українські патріотичні канали — не можна показувати!!!

Пам‘ятник Катерині Другій виявляється, може стояти, то справа місцевих.

Пам‘ятник “Родінє матєрі” має стояти і вимагають його забрати “затяті патріоти”, як каже міністр.

Путін воює з нами під прапорами Російської імперії і Радянського Союзу. А ми зберігаємо їхні символи. Для чого? Для кого?

І церкву “російську” бережемо. Для кого???

Це непросто змінити. Російська імперія і СРСР глибоко сидять у владних головах. І у людей багатьох мабуть. Люди ж обрали цю більшість, цю “какую разніцу”.

Війна і наші спільні зусилля зроблять з “какой разніци” українців, або викинуть їх з історії і політики. Готую пакет законів про боротьбу із спадщиною колоніального поневолення.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>