Август 10th, 2022

Зведення Генштабу: Росіяни намагаються наступати на напрямку Донецьк – Піски, тривають бої

Росіяни намагаються відновити наступ на напрямку Донецьк – Піски, бойові дії тривають. Також вони вели наступ в напрямках Мінеральне – Авдіївка та Спартак – Авдіївка, але зазнали втрат і відійшли.

Джерело: Генштаб

Деталі: На Авдіївському напрямку були обстріли біля Мар’їнки, Авдіївки, Опитного, Пісків, Первомайського, Невельського, Петрівського, Нетайлового та Красногорівки. Ворожі літаки   діяли біля Красногорівки та Мар’їнки.

На Волинському та Поліському напрямках ситуація змін не зазнала. До 11 серпня планується перший етап навчань з бойовою стрільбою ЗС РФ та Білорусі. Є загроза  ударів з Білорусі.

На Сіверському напрямку ворог стріляв із ствольної артилерії поблизу Сеньківки Чернігівської області.

На Харківському напрямку були обстріли із танків, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Уди, Дементіївка, Нове, Питомник, Руські Тишки, Перемога, Верхній Салтів, Старий Салтів, Мосьпанове, Стара Гнилиця, Гусарівка, Коробочкине, П’ятигірське та Шевелівка. Ворог вів наступальні бої у напрямку Ветеринарне – Уди, успіху не мав, зазнав втрат, відійшов. Тривають бойові дії на напрямку Байрак – Гусарівка.

На Слов’янському напрямку противник обстріляв райони Великої Комишувахи, Дмитрівки, Карнаухівки, Довгенького, Вірнопілля, Нової Дмитрівки, Богородичного та Долини.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>