Август 18th, 2022

Вранці росіяни завдали ракетних ударів по Харкову

Наразі 18 поранених, з них — 2 дитини. Одна людина загинула внаслідок атаки РФ на Харків вранці 18 серпня

Про це повідомили міський голова Харкова Ігор Терехов та очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Станом на 07:16 Олег Синєгубов повідомив, що після влучання російськими окупантами у гуртожиток в Слобіцькому районі наразі 18 поранених, з них —  2 дитини, одна людина загинула.

«У Слобідському районі після ранкового обстрілу гуртожитку 16 постраждалих, серед них двоє дітей. Усіх доставлено до лікарень. За інформацією ДСНС, одна людина там загинула. Площа пожежі – 800 квадратних метрів.У Холодногірському районі була дуже велика пожежа в адміністративній будівлі. Його площа понад 4,5 тисячі квадратних метрів», — написав Ігор Терехов у телеграмі.

За словами міського голови, внаслідок обстрілу у місті загорілась адмінбудівля та автомобілі, що були розташовані поруч.

«У Холодногірському районі після обстрілу дуже велика пожежа. Горить адміністративний будинок. За словами керівництва ДСНС, почалося його обвалення. Також у вогні близько півтора десятка машин біля цієї будівлі», — сказав мер.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>