Сентябрь 4th, 2022

Розвідка Британії: війська РФ мають проблеми з оплатою «служби» в Україні

Російські військові продовжують страждати від проблем із моральним духом та дисципліною в Україні та крім бойової втоми та високих втрат однією з головних проблем російських солдатів залишаються проблеми з їхньою оплатою.

Про це йдеться в розвідувальному огляді британського міноборони в неділю, повідомляє «Європейська правда».

У російських збройних силах дохід військовослужбовців складається із скромного основного окладу, доповненого складним набором премій та надбавок. В Україні, найімовірніше, виникли серйозні проблеми з невиплатою значних бойових премій, йдеться в огляді.

Ймовірно, це пов’язано з неефективною військовою бюрократією, незвичайним правовим статусом «спеціальної військової операції» та як мінімум відвертою корупцією серед командирів.

«Російські збройні сили постійно не забезпечують базових потреб військовослужбовців, дислокованих в Україні, включаючи відповідну форму, зброю та пайки, а також оплату. Це майже напевно сприяло збереженню крихкого морального духу більшої частини сил», — йдеться у повідомленні.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>