Сентябрь 8th, 2022

Окупанти вночі обстріляли центр Авдіївки, палац культури у Бахмуті і елеватор у Костянтинівській громаді

У Бахмуті ворог влучив у Палац культури імені Мартинова.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у фейсбуці.

Як йдеться у повідомленні, станом на ранок 8 вересня у Донецькій області армія РФ здійнила обстріл цивільної інфраструктури.

«Ніч минула неспокійно на багатьох ділянках фронту від Курахового до Соледара. По Кураховому росіяни завдали ракетного удару – поцілили у приватний будинок та дорогу. Без постраждалих. Вночі були поодинокі прильоти по старій частині Авдіївки, на ранок – масований артобстріл центру міста. Інформація про постраждалих не надходила», — пише Кириленко.

За інформацією голови Донецької ОВА, у Костянтинівській громаді російські окупанти обстріляли елеватор. Наразі обсяги руйнувань ще встановлюють.

«Як завжди, росіяни багато стріляли у Бахмутському районі: в Бахмутській, Соледарській та Світлодарській громадах. У Бахмуті ворог влучив у Палац культури імені Мартинова. Зараз на місці працюють рятувальники», — пише Кириленко.

Також повідомляється, що вночі під вогонь потрапив Соледар – пошкоджено спортивний комплекс. На території громади росіяни пошкодили приватний будинок у Парасковіївці. Зазначається, що жертв серед мирних мешканців немає.

«У Світлодарській громаді від обстрілів потерпають Одрадівка та Майорськ – інформація про постраждалих не надходила.
За всі злочини росіяни будуть відповідати!», — додав Кириленко.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>