Сентябрь 21st, 2022

СБУ

Про це інформує Служба безпеки України.

Злочинці під виглядом правоохоронців грабували харків’ян. Зі зброєю вламувалися в домівки, вимагали гроші й цінні речі – залякуючи та погрожуючи мирним жителям міста.

Слідство встановило, що до злочинного угрупування входили раніше засуджені особи за тяжкі й особливо тяжкі злочини, зокрема умисне вбивство.

«Співробітники СБУ затримали п’ятьох активних учасників угруповання: трьох – після вчинення чергового розбійного нападу, ще двох – при спробі приховати вогнепальну зброю. Ще одного з фігурантів оголошено у розшук», – йдеться в повідомлення.

Під час обшуків у злочинців знайшли переносний зенітно-ракетний комплекс з протитанковою керованою ракетою; чотири протитанкові гранатомети РПГ-7 з пострілами; 23 автомати Калашникова з боєкомплектом і глушниками; 8 пістолетів Макарова та Стєчкіна; 87 бойових гранат;  підривач до протитанкової міни; близько 12 тис. набоїв до стрілецької зброї, а також тактична амуніція з символікою правоохоронного органу.

Затриманим повідомили про підозру за розбій, вчинений в умовах воєнного стану, поєднаний з проникнення у приміщення та незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами

Суд їм обрав запобіжні заходи — тримання під вартою, ще одному неповнолітнім зловмиснику – домашній арешт.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>