Октябрь 17th, 2022

У Києві росіяни поцілили в житловий будинок: загинула жінка, трьох постраждалих госпіталізували

Уранці 17 жовтня в Києві пролунало кілька вибухів, стався прильот по житловому будинку, рятувальниками врятовано 18 осіб, ще одна людина під завалами

Про це написав  у телеграмі мер столиці Віталій Кличко.

«Ворог продовжує атакувати. Підтверджено влучання по житловому будинку в Шевченківському районі. Наразі інформація про постраждалих уточнюється», — повідомляє Київська міська військова адміністрація у телеграмі.

«Київщина! В області працюють сили ППО. Залишайтеся в укриттях до закінчення тривоги», — написав про ситуацію на Київщині голова Київської ОВА Олексій Кулеба в телеграмі.

«В результаті атаки дронами в Шевченківському районі Києва — пожежа в нежитловій будівлі. Працюють пожежні підрозділи. Ушкоджені кілька житлових будинків. Медики — на місці. Інформацію про постраждалих уточнюємо», — раніше повідомляв Кличко.

Ситуацію також прокоментував радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

«Вибухи у Києві. Столицю атакували дронами-камікадзе. Росіяни думають, що їм це допоможе, але такі дії схожі на агонію. Нам потрібно більше систем ППО і якомога швидше. В нас немає часу на повільні дії. Більше зброї для захисту неба і знищення ворога. Так і буде», — повідомив він у телеграмі.

О 10:06 у своєму телеграм-каналі мер столиці Віталій Кличко повідомив, що у результаті атаки дронами-камікадзе в Шевченківському районі столиці стався вибух в житловому будинку.

«На даний час із нього врятовані 18 людей. За попередньою інформацією, двоє мешканців залишаються під завалами. Рятувальні роботи тривають. Триває гасіння зруйнованих будівельних конструкцій та розбір завалів. Чи є загиблі —  уточнюємо інформацію,» — написав Кличко.

О 11:32 Кличко повідомив про одну загиблу жінку.

«З-під завалів будинку в Шевченківському районі, де стався вибух в результаті атаки дронами, дістали тіло загиблої жінки. Ще одна людина знаходиться під завалами. Пошуково-рятувальні роботи тривають. Троє постраждалих госпіталізовані», — написав міський голова.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>