Ноябрь 11th, 2022

До України за добу повернулося менше людей, аніж виїхало

Перетин кордону

Упродовж минулої доби, 10 листопада, до України приїхали 32 тисячі людей, з яких 29 тисяч – українці. При цьому виїхали за кордон – 35 тисяч людей

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон, передає «Еспресо.Захід«.

З України минулої доби вибули 35 тисяч людей. 22 тисячі з них перетнули кордон з Польщею, решта прослідували до Словаччини, Угорщини, Румунії та Молдови. Водночас прибули до України за добу 32 тисячі людей, з них 29 тисяч – українці.

Також за добу 10 листопада західні кордони України з ЄС та Молдовою перетнули 67 тисяч людей. Проїхали через кордон 18 тисяч транспортних засобів.

Крім того, за добу оформлено 112 вантажівок з гуманітарною допомогою.

При цьому за спробу незаконного перетину державного кордону України затримано 9 чоловіків. П’ятеро з них намагалися незаконно перетнути кордон у пунктах пропуску, ще четверо затримані поза ними. Також через кордон не пропущено 10 чоловіків, документи яких викликали у прикордонників підозри.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>