Декабрь 1st, 2022

Франція передала Україні три мости для відновлення транспортного сполучення на Чернігівщині

Франція передала Україні три переправи для відновлення транспортного сполучення у понівеченій війною Чернігівській області

Про це повідомляє пресслужба Мінінфраструктури.

«Надані Францією мости будуть використані для покращення мобільності населення на Чернігівщині. Пріоритетом є їхнє облаштування на тих ділянках доріг, від яких критично залежить гуманітарна ситуація в регіоні», — прокоментував подарунок французького державного оператора гуманітарної діяльності CDCS міністр інфраструктури України Олександр Кубраков.

За його словами, Україна працює з міжнародними партнерами над тим, аби збільшити кількість таких мостів у деокупованих регіонах.

Кубраков зазначив, що європейські партнери замовили конструкції у компанії Matière, яка виготовила їх під необхідні Україні параметри.

«Три мости завдовжки 68, 34,2 і 23 метри допоможуть якнайшвидше забезпечити сталий рух транспорту на основних державних дорогах Чернігівської області», — підкреслив міністр.

Усього з початку повномасштабної війни на Чернігівщині було зруйновано 27 мостів і шляхопроводів.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>