Декабрь 22nd, 2022

Протягом доби, 22 грудня, росіяни 6 разів намагалися штурмувати лінію фронту на Луганському напрямку, проте всі атаки ворога були відбиті. ЗСУ ліквідували 93 окупантів та поранили 113 Про це повідомила Луганська ОВА, посилаючись на речника Східного угруповання військ ЗСУ полковника Сергія Череватого. Також зазначається, що нашим воїнам вдалося підбити один танк Т-80, один БМП-3 та броньований „Тигр“. Українські артилеристи знищили одну гаубицю противника, міномет і польовий склад з боєприпасами. Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив, що ЗСУ закріпились у Білогорівці та мають успіх від Сватова до Кремінної, але окупантів дуже багато.

Валізи
Упродовж минулої доби, 21 грудня, західні кордони України з ЄС та Молдовою перетнули 88 тисяч людей та 20 тисяч транспортних засобів

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон, передає «Еспресо.Захід«.

Зокрема, з України минулої доби вибули 46 тисяч людей. 27 тисяч з них перетнули кордон на українсько-польській ділянці, решта прослідували до Словаччини, Угорщини, Румунії та Молдови. Водночас прибули до України за добу 42 тисячі людей, з яких 38 тисяч – українці.

Також за добу оформлено 108 вантажівок з гуманітарною допомогою.

Крім того, за спробу незаконного перетину держкордону затримали 15 чоловіків. Четверо з них намагалися незаконно перетнути кордон у пунктах пропуску, ще 11 – затримані поза ними. Також через кордон не пропущено чотирьох чоловіків, в документах яких прикордонники побачили ознаки підробки.

  • Варто також додати, що перед святами черги на кордоні збільшилися в рази.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>