Декабрь 23rd, 2022

У чергах на виїзд з України застрягли майже 1300 автівок та 145 автобусів

пункт пропуску на кордоні з Польщею
Станом на ранок п’ятниці, 23 грудня, перед пунктами пропуску із сусідніми державами на виїзд з України утворилися значні черги з автомобілів та автобусів, пішоходів немає

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон, передає «Еспресо.Захід».

Так, найбільші черги зафіксовані на кордоні з Польщею. Зокрема, перед ПП «Устилуг» на виїзд очікують 190 легкових автомобілів. В «Угриневі» – 140 автівок та 5 автобусів, а в «Рава-Руській» утворилася черга з 230 легковиків та 27 автобусів. У «Грушеві» в чергах скупчилося 100 авто та 15 автобусів, тоді як в «Краковці» в чергах застрягли 190 автівок та 34 автобуси. Крім того, у «Шегинях» – 180 автомобілів та 46 автобусів, а у «Смільниці» – 85 авто.

На кордоні зі Словаччиною в «Малих Селменцях» без черг. У пункті пропуску «Ужгород» очікують 50 автомобілів та 8 атобусів, в «Малому Березному» – 60 легковиків.

На угорсько-українському напрямку черги спостерігаються у двох пунктах пропуску. У «Тисі» на виїзд чекають 30 авто та 10 автобусів, а в «Лужанці» – 35 автомобілів.

Водночас у пунктах пропуску на румунському та молдовському напрямках черг немає узагалі.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>