Декабрь 26th, 2022

Посли країн G7 висловили готовність брати участь у моніторінгу реформи містобудування

Посли країн G7 заявили про свою участь у реформі містобудування (5655)

Про це була опублікована спільна заява в офіційному акаунті в твіттері після зустрічі з віцепрем’єр-міністром з відновлення Олександром Кубраковим, віцепрем’єр-міністр з питань цифровізації Михайлом Федоровим, профільними заступниками, експертами галузі щодо імплементації реформи та створення моніторингової групи. «Послам #G7 було цікаво почути про реалізацію реформи містобудування, яку ми продовжимо моніторити. При виконанні реформи важливо зберегти повноваження місцевих громад», – сказано у заяві.

Нагадаємо, Олександр Кубраков віцепрем’єр з відбудови України запросив представників країн G7 й усіх стейхолдерів галузі: профільних асоціацій, бізнесу, антикорупційних організацій долучитися до створення моніторингової групи, яка контролюватиме хід впровадження для спільного впровадження реформи та розробки підзаконних актів, необхідних для запуску закону.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>