Январь 22nd, 2023

Німеччина «має власний процес» щодо танків Leopard, — Білий дім

Джон Кірбі
Речник Білого дому Джон Кірбі заявив, що США «не викручують руки, не чекають та не вмовляють», він наголосив: Німеччина має «власний процес» щодо постачання танків Leopard Україні

Про це мовиться

в інтерв’ю Голосу Америки з координатором стратегічної комунікації Білого дому з питань національної безпеки і оборони Джоном Кірбі.У межах розмови про результати роботи Контактної групи з питань оборони України в Рамштайні Джон Кірбі заявив: щодо питання надання танків українським військовим «Німеччина проходить через свій власний процес щодо танків Leopard».

«Ми не викручуємо руки, не штовхаємо та не вмовляємо. Ми хочемо, щоб країни давали те, що вони можуть, коли вони можуть і де вони можуть, і в тому розмірі та масштабі, які їх влаштовують. І це вирішувати Німеччині», — наголосив речник Білого дому.

Він пояснив: у США свідомі того, що ФРН працює над власним процесом щодо танків Leopard, і навчання на цій техніці не потребуватиме надмірної підготовки військовослужбовців України. Однак рішення про передачу Leopard має бути ухвалено саме в Німеччині.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>