Февраль 12th, 2023

Росіяни не змогли підготувати мобілізованих для ефективного наступу – ISW

Експерти Інституту вивчення війни (ISW) прийшли до висновку, що російські військові не змогли в короткі терміни  підготувати мобілізованих для ефективних наступальних операцій.

ДжерелоISW

Деталі: Українські військові чиновники та російські провійськові націоналісти применшують здатність Росії розпочати широкомасштабний наступ у Донецькій області за нинішніх обставин, в яких перебувають російські Збройні сили.

Кульмінаційний момент і тактичні невдачі російських військ під Вугледаром у Донецькій області, ймовірно, ще більше послабили віру російської ультранаціоналістичної спільноти в те, що російські війська здатні розпочати вирішальну наступальну операцію.

Невідповідність між обмеженим, але значним просуванням російських військ у районі Бахмута і відсутністю значних просувань в інших частинах України може підтвердити спостереження військових блогерів і українців про те, що російські війська не в змозі забезпечити швидке просування за допомогою традиційної механізованої маневреної війни.

Аналітики зазначають, що російське військове командування розгортає свої найбільш елітні підрозділи в районі Бахмута невеликими групами, використовуючи тактику проникнення в місто,

Ця тактика, схоже, призводить до значного тактичного просування російських військ у районі Бахмута, що може призвести до оперативних переваг, якщо українські війська вирішать відступити з Бахмута.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>