Февраль 25th, 2023

Уночі росіяни атакували Нікопольщину: пошкоджено понад 40 будинків, газогони та лінії електропередачі

У ніч на 25 лютого РФ російська армія гатила по Нікопольщині: пошкоджено щонайменше 48 будинків, підприємства, авто, газогони й лінії електропередачі

Про це поінформував голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у телеграмі.

У ніч на 25 лютого росіяни 9 разів атакували Нікопольський район Дніпропетровської області: від артилерійського вогню постраждали Нікополь і Марганець. Зазначається, що люди неушкоджені, однак є значні руйнування.

«У Нікополі понівечені одразу три ліцеї. Пошкоджено адмінбудівлю, два приватні підприємства та магазин. У місті побиті 10 багатоповерхівок та 11 приватних будинків, господарські споруди, авто. Ушкоджень зазнали газогони та  лінія електропередач», — зазначили в ОВА.

У Марганці під вогнем опинилися 12 приватних будинків, 10 господарських споруд, газогін та електромережа. Також загорівся автомобіль, пожежу вже загасили.

  • Нагадаємо, за даними Генштабу, за добу 24 лютого російські окупанти завдали 27 авіаційних ударів та здійснили 75 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Вчергове постраждали міста, села та мирні люди.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>