Март 5th, 2023

Ракетний удар по багатоповерхівці в Запоріжжі: кількість загиблих збільшилась до 13 людей

Кількість людей, які загинули внаслідок ракетного удару вночі проти 2 березня по житловому будинку в Запоріжжі, зросла до тринадцяти

За даними ДСНС станом на 07:28 5 березня кількість загиблих від російського ракетного удару по будинку в Запоріжжі зросла до 13 осіб. Рятувальникам удалося зберегти життя 11 людей, а також 4 котів та собаки.

«Роботи тривають. Комунальні служби вивезли понад 853 тонни будівельних уламків.  Психологи ДСНС на місті події надали допомогу 100 мешканцям будинку та родичам постраждалих.З-під завалів будинку фахівці ДСНС деблокували 13 загиблих, з них одну 8-місячну дитину», — зазначили в пресслужбі.

Ранком 4 березня в ДСНС Запорізької звітували, що станом на 07:00 рятувальники деблокували тіла ще трьох загиблих мешканців будинку. Загалом рятувальники витягли з-під завалів 10 загиблих, з них одна дитина.

Як повідомляють в ДСНС Запорізької області, станом на 22:00 вдалося врятувати 11 осіб, ще 20 — евакуювати.

На жаль, зросла кількість загиблих: з-під завалів будинку рятувальники деблокували 7 людей.

Як повідомлялось зранку 3 березня, кількість людей, які загинули внаслідок учорашнього ракетного удару по п‘ятиповерховому житловому будинку зросла до п‘яти.

«Щирі співчуття рідним та близьким. На цей час ще 10 людей вважаються зниклими безвісти. Вісім людей травмовано», — повідомили в міській раді Запоріжжя.

Про те, що рятувальники вночі деблокували з-під завалів тіла ще двох загиблих мешканців будинку, в який росіяни влучили 2 березня, повідомили в ДСНС України вранці сьогодні, 3 березня.

«Станом на 07:00 3 березня рятувальники деблокували тіла ще двох загиблих мешканців будинку. Комунальні служби вивезли понад 102 тонни будівельних уламків. Психологи ДСНС на місці події надали допомогу 76 мешканцям будинку та родичам постраждалих», — йшлося в повідомленні.

Ліквідація наслідків ракетного удару по житловому будинку в Запоріжжі триває. Рятувальники шукають людей під завалами й демонтують небезпечні елементи будинку. Загалом до робіт залучено 116 співробітників різних служб, зокрема кінологів, а також 25 одиниць техніки.

  • Нагадаємо, вночі 2 березня війська РФ завдали ракетного удару по житловому будинку міста Запоріжжя. Співробітники ДСНС врятували 11 осіб. Під час розбору завалів врятували та передали волонтерам також двох котів. За інформацією ДСНС на вечір 2 березня, з-під завалів вдалося витягнути тіла двох загиблих. Раніше Офіс генпрокурора повідомляв про чотирьох загиблих і вісьмох поранених, згодом у Нацполіції зазначали про трьох загиблих, а відтак, за уточненими даними – про двох жертв удару.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>