Март 24th, 2023

Топ-3 сучасних екологічних видів транспорту

Пересування великим містом може займати багато часу. Крім того велика кількість автомобілів забруднюють повітря, тому сучасні виробники транспортних засобів розробляють більш екологічні та комфортні варіанти для особистого використання. Двоколісні залізні коні стають в пригоді для доїзду на роботу, навчання, зустрічі та розваги. Вони компактні, маневрені, легкі і не потребують спеціальних навичок водіння. Крім того, використання електрики як палива гарантує нижчу вартість подорожей та їх безпеку для довкілля.

Топ-3 транспортних засоби на електриці

З-поміж сучасних малогабаритних транспортних засобів популярністю користуються максимально легкі варіанти. Деякі з них навіть не потребують спеціального приміщення для зберігання. Простота управління, можливість заряджання від звичайної розетки та маневреність робить все більше популярними:

Ці 3 види транспортних засобів, що живляться електрикою, дозволяють оперативно долати чималі відстані (від 20 до 100 км), легко об’їжджаючи затори й пересуваючись навіть у важкопрохідних місцях.

Використовуючи гіроскутер, електросамокат чи електроскутер, можна не тільки вчасно потрапити на роботу, а й вирушити в міні-подорож за місто. Тому це універсальний транспорт, що згодиться також для активного дозвілля, а деякі моделі універсальні та підходять навіть дітям.

Вибір між цими трьома топовими девайсами для пересування варто робити відповідно до бажаної швидкості руху та відстаней, що потрібно долати. Комфорт також має значення, адже для далеких дистанцій зручнішими будуть пристрої, що мають сидіння.

Переваги використання електроскутерів у місті

Вибираючи двоколісний транспорт для щоденних тривалих поїздок на роботу, краще звернути увагу на потужніші варіанти. Сучасні електроскутери можуть розвивати швидкість до 45 км/год при запасі ходу приблизно у 100 км, а час повної зарядки складає близько 6 годин. До того ж багато моделей оснащені також пасажирським сидінням.

Перевага таких транспортних засобів також у тому, що для керування моделями з двигуном до 3000 Ватт не потрібне посвідчення водія та запис про реєстрацію. Проте, для уникнення неприємностей на дорозі варто все ж вивчити правила та мати з собою документи з технічними характеристиками.

Щоб обслуговувати електроскутер, теж не потрібно жодних специфічних знань і навичок: достатньо перевіряти заряд батареї, справність гальма та роботу фар. В продажу представлені різноманітні моделі, що мають стильний вигляд і зручний продуманий дизайн. Як класичні варіанти, так і мінібайкерські версії легко знайти на сайті магазину Алло, щоб їздити з комфортом. Асортимент електроскутерів дозволяє задовольнити будь-який запит: зручний доїзд на роботу, екстремальні вилазки на бездоріжжя чи просто активний відпочинок.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>