Апрель 5th, 2023

Британія заблокувала веб-трансляцію засідання Радбезу ООН через виступ на ньому Львової-Бєлової

Велика Британія заблокувала веб-трансляцію засідання Радбезу ООН, на якому має виступити уповноважена зі справ дітей в РФ Марія Львова-Бєлова

Про це пишуть Reuters.

Велика Британія заблокувала веб-трансляцію неформального засідання Ради Безпеки ООН щодо України, на якому має виступити уповноважена Росії з прав дитини Марія Львова-Бєлова. Раніше Міжнародний кримінальний суд видав ордер на її арешт за звинуваченням у воєнних злочинах.

Зазначається, що зустріч буде присвячена евакуації дітей із зони бойових дій. У вівторок повідомлялося, що Марія Львова-Бєлова візьме участь у ній віртуально. Такі засідання не проводяться в залі засідань Ради Безпеки, і всі 15 членів Ради мають погодитися на те, щоб Організація Об’єднаних Націй транслювала їх в Інтернеті.

«Вона не повинна використовувати майданчик ООН для поширення дезінформації, — заявив речник британської місії в ООН у Нью-Йорку. — «Якщо вона хоче дати звіт про свої дії, вона може зробити це в Гаазі».

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>