Июль 2nd, 2023

Атака дронами: на Київщині є постраждалий та пошкоджені будинки, на Миколаївщині та Запоріжжі працювала ППО

Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації.

«Цієї ночі після нетривалої перерви росіяни знову атакували область. Ворог застосував БпЛА, які були збиті нашими силами ППО. Тривога тривала майже годину. Фактів влучань не зафіксовано», — йдеться в повідомленні.

Зазначається. що внаслідок падіння уламків у двох районах Київщини пошкоджені три приватні будинки. Крім цього, поранення ноги отримав мешканець одного з будинків.

У КОВА додали, що чоловікові надали необхідну медичну допомогу. Наразі оперативні групи продовжують роботу з фіксування наслідків нічної атаки.

Як раніше повідомляло Еспресо.TV, починаючи з 00:00 2 липня, по території України поширювалась повітряна тривога. О 3:23 пролунала сирена про відбій тривоги у Києві та області. Зараз повітряна тривога залишається лише на Луганщині.

Повітряні Сили повідомляли про ракетну небезпеку та загрозу застосування ворогом ударних БПЛА з південного напрямку.

О 2:48 ППО спрацювала у Києві. Інформацію підтвердили у міській військовій адміністрації та Повітряних Силах. Столицю атакували «шахеди».

«Це перша атака іранськими дронами по Києву з початку місяця і за останні 12 днів. Силами і засобам нашої ППО всі ворожі цілі в повітряному просторі навколо Києва було виявлено і знищено. Дякуємо охоронцям нашого неба за відмінну роботу! Інформації щодо потерпілих чи руйнування на разі не надходило», — заявив начальник Київської МВА Сергій Попко о 3:30.

Миколаївщина

Близько 1:20 у Миколаївській області прогриміли вибухи. Повітряні Сили заявили про роботу ППО.

Запорізька область

Після 1:35 вибухи прогриміли на Запоріжжі — це робота ППО.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>