Июль 14th, 2023

Нічна атака України 14 липня: у Кривому Розі знищена адмінбудівля комунального підприємства, є постраждалий

У ніч з 13 на 14 липня українські регіони знову атакували російські ударні безпілотники. В Одесі та Кривому Розі працювала ППО, проте є влучання і 56-річний постраждалий

Про це повідомляють Повітряні сили та місцева влада.

Уночі Повітряні сили оголошували про загрозу ударних БПЛА на Одещині, Миколаївщині, Херсонщині, Дніпропетровщині та Кіровоградщині. В інших областях ПС також попереджали про загрозу балістичного озброєння.

Кривий Ріг

Вночі Дніпропетровську область атакували ворожі безпілотники. Захисники з ПвК «Схід» збили 6 «шахедів». Втім ліквідувати всі повітряні цілі не вдалося. Влучання – у Кривому Розі, уточнили в ОВА.

Там пошкоджене комунальне підприємство. На його території одна адмінбудівля знищена, ще три – понівечені. Побита спецтехніка. Зачепило й транспортне підприємство і два двоповерхових житлових будинки.

Атака шахедів на Кривий Ріг

Фото: Сергій Лисак

Постраждав 56-річний чоловік. Він лікуватиметься вдома.

Атака шахедів на Кривий Ріг

Фото: Сергій Лисак

Уночі керівник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул писав: «Кривий Ріг. Вибухи. Нічого не знімаємо та не викладаємо в інтернет».

Одеса

Речник Одеської ОВА Сергій Братчук натякнув на роботу ППО. Місцеві повідомляють, що в Одесі паралельно з вибухами — гроза.

Миколаївщина

Близько 02:00 на Миколаївщині силами та засобами протиповітряної оборони знищено два ударних БПЛА типу Shahed-136/131, зауважив Віталій Кім, очільник ОВА.

ОК «Південь» про ситуацію з обстрілами станом на 02:30 14 липня

«В складних погодних умовах відбувається бойова робота сил протиповітряної оборони. Ворог атакує ударними безпілотниками на фоні сильної грози», — писало Командування.

У Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають 2 ракетоносії, споряджені до 12 «калібрів».

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>