Июль 25th, 2023

Удар РФ по Костянтинівці: двоє людей загинуло, поранено 7 дітей та дорослих

Про це повідомив у себе в telegram начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Він заявив про те, що за уточненими даними станом на 07:00 25 липня, під час вчорашнього обстрілу Костянтинівки 2 людей загинуло (у тому числі 10-річний хлопчик, він отримав поранення, несумісні з життям), 7 поранені (у тому числі четверо дітей — дівчатка 5-ти, 11-ти і 12-ти років і 12-річний хлопчик).

Одна дитина серед поранених знаходиться у важкому стані, її доправили до сусідньої області для надання висококваліфікованої медичної допомоги. Стан решти дітей задовільний.

Раніше про удар «Суспільному» розповів начальник Костянтинівської МВА Олексій Рослов.

За його словами, російські військові о 19:10-19:20 24 липня здійснили два обстріли з РСЗВ «Смерч». Поранених дітей доправлять до лікарні Дніпра.

Голова Донецької ОВА Павло Кириленко зазначав, що противник відкрив вогонь по місцевій водоймі, на березі якої відпочивали люди. Раніше він повідомляв, що серед поранених дітей 5-ти, 11-ти та 12-річні дівчата й 11-річний хлопчик.

Речниця прокуратури Донеччини Анастасія Мєдвєдєва повідомляла, що серед поранених дітей – дві сестри, одна з яких перебуває у тяжкому стані.

«Тілесні ушкодження отримали дві 35-річні жінки та 44-річний чоловік. Під час обстрілу громадяни перебували біля зони відпочинку на одній з місцевих водойм», — розповіла речниця.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>