Июль 27th, 2023

Посол ЄС у Молдові висміяв російську «шпигунську» дипмісію з даху свого офісу

Глава представництва ЄС у Молдові Яніс Мажейкс висміяв російських дипломатів у Кишиневі, які шпигували за колегами в Молдові. Мажейкс зробив фото на даху будівлі, де розміщується його дипмісія і заявив, що там немає жодних антен, бо у них немає часу дивитися телевізор.

Джерело: Мажейкс у Facebook, «Європейська правда»

Деталі: Мажейкс натякнув на нещодавнє розслідування, в ході якого журналісти нарахували на даху посольства РФ у Кишиневі 28 антен і тарілок, які російські спецслужби використовують для стеження за владою Молдови.

Дипломат продемонстрував, що на даху представництва ЄС немає жодної тарілки, оскільки його співробітники «не мають часу дивитися телевізор».

Пряма мова: «Спекотний літній день у Кишиневі. Щойно перевірили дах Представництва ЄС – кондиціонери працюють на повну потужність, супутникові антени на нашому даху не встановлені. Ми настільки зайняті роботою, що не маємо часу дивитися телевізор».

 

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>