Июль 29th, 2023

Росіяни вдарили по багатоповерхівці й будівлі СБУ у Дніпрі: 9 постраждалих

Російські терористи у п’ятницю, 28 липня, здійснили ракетний удар по багатоповерхівці й будівлі СБУ в Дніпрі. Унаслідок атаки постраждали 9 людей

Про це пише голова ОВА Сергій Лисак.

За його словами, пошуково-рятувальні роботи у Дніпрі завершились. Відомо, що через ракетний удар росіян постраждали 9 людей, серед них двоє дітей.

«Окрім атакованих адмінбудівлі та багатоповерхівки маємо ще пошкодження. Це 4 житлові будинки навколо. Одна висотка, інші — двоповерхові. Зачепило й 3 адміністративні споруди і 7 автівок», — повідомив ОВА.

Про кількість постраждалих також повідомляв голова МВС Ігор Клименко.

«Підтверджено 5 травмованих осіб внаслідок російського удару по багатоповерхівці в Дніпрі», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що постраждалі — четверо чоловіків віком від 18 до 53 років та 77-річна бабуся. Усім надана медична допомога без госпіталізації.

Пізніше голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак уточнив, що кількість постраждалих від удару РФ зросла до 9 людей.

«Через ракетний удар по Дніпру на зараз вже 9 постраждалих. Серед них двоє дітей – 14 та 17 років. У них акубаротравма. Такий же діагноз у двох 20-річних дівчат. Ще п’ятеро з  рваними ранами. Це чоловіки від 18 до 53 років і 77-річна жінка. Медики кажуть – всі задовільні. Лікуватимуться вдома», — написав Лисак.

Мер міста Борис Філатов зазначив, що російські терористи вдарили по Дніпру, ймовірно, ракетами «Іскандер». Він додав, що це була третя спроба окупантів поцілити у будівлю СБУ.

Він також зауважив, що будинок, у який влучили, був другим у черзі на продаж, тому мешканців там не було.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>