Июль 31st, 2023

На виїзд з України стоять понад 400 автівок та десятки автобусів: де найбільші черги

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон, передає «Еспресо.Захід».

Так, найбільші черги зафіксовані на кордоні з Польщею. Зокрема, перед ПП «Устилуг» на виїзд очікують 70 легкових автомобілів. В «Угриневі» – 50 автівок, а в «Рава-Руській» в чергах скупчилися 30 авто та 10 автобусів. Крім того, у «Грушеві» стоять 50 легковиків та 5ї6 автобусів, у «Краковці» – 70 автомобілів та 11 автобусів. Тоді як в «Нижанковичах» – 19 вантажівок, зареєстованих в е-черзі, у «Шегинях» – 40 машин та 4 автобуси, а у «Смільниці» – 50 легківок.

На кордоні зі Словаччиною в «Малих Селменцях» та «Малому Березному» без черг.  У пункті пропуску «Ужгород» стоять 20 авто та 1 автобус.

На угорсько-українському напрямку черги спостерігаються у чотирьох пунктах пропуску. У «Тисі», «Дзвінковому» та «Лужанці» на виїзд чекають по 10 легкових автомобілів, у «Косино» – 15 машин.

Крім того, перед ПП «Порубне» на кордоні з Румунією стоять 6 автобусів.

Водночас у пунктах пропуску на молдовському напрямку черг немає узагалі.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>