Сентябрь 4th, 2023

Ситуація на основних напрямках фронту

Як зазначає Генштаб ЗСУ, протягом минулої доби відбулося 30 бойових зіткнень.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна ситуація суттєвих змін не зазнала.

На Сіверському та Слобожанському напрямках росіяни завдали авіаудару в районі Стрілечої Харківської області. Також на цих напрямках вороги з мінометів та артилерії обстріляли понад 15 населених пунктів Чернігівської, Сумської та Харківської області.

На Куп’янському напрямку ворожих обстрілів зазнали Тополі, Дворічанське, Берестове, Колодязне, Кислівка Харківської області.

На Лиманському напрямку противник завдав авіаударів, обстрілював населені пункти з артилерії.

На Бахмутському напрямку РФ завдала авіаударів у районах Богданівки, Кліщіївки, Білої Гори, Озарянівки, Курдюмівки, Північного Донецької області. Також з артилерії рашисти обстріляли понад 15 населених пунктів Донеччини.

На Авдіївському напрямку вороги марно намагалися наступати в районі Авдіївки, продовжили гатити з артилерії та мінометів по населених пунктах Донецької області.

На Мар’їнському напрямку Сили оборони стримують наступ російських військ у районі Мар’їнки. Вороги натомість обстрілюють з артилерії населені пункти області.

На Шахтарському напрямку рашисти завдали ударів з артилерії по понад 10 населених пунктах.

На Запорізькому напрямку російська армія безуспішно наступала дії в районі Приютного. З авіації вороги били в районах Малої Токмачки, Новоданилівки й Роботиного на Запоріжжі. Ще понад 15 населених пунктів області зазнали артобстрілів противника.

На Херсонському напрямку вороги завдали авіаударів у районах Антонівки, Миколаївки й Ольгівки. Також били з артилерії та мінометів по населених пунктах Херсонщині й місту Херсон.

Натомість Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>