Октябрь 10th, 2023

Нічна атака на Україну: ворожі «шахеди» та авіація тероризували південь та схід країни

Як стало відомо вранці, 10 жовтня, на Одещині вночі зафіксували влучання по логістичній інфраструктурі. На щастя, люди не постраждали.

Про небезпеку ударів інформували Повітряні сили ЗСУ.

Так, о 22:15 було зафіксовано рух ворожих БпЛА з акваторії Чорного моря у напрямку Одещини та Миколаївщини. Через декілька хвилин з’явилось уточнення, що дрони летять у напрямку Коблево і Миколаєва, а в області працювало ППО.

Після 23:00 стало відомо, що у цьому ж напрямку рухаються ще декілька груп «шахедів». О 23:26 ворожі дрони повернули до Кривого Рогу та Дніпропетровщини. Також нові безпілотники було скеровано у напрямках Одеси, Южного, Коблево та Затоки. Водночас у ПС ЗСУ повідомили, що «спостерігається активність ворожої тактичної авіації на східному та південно-східному напрямках».

Близько 00:30 кореспонденти «Суспільного» повідомили про звуки вибухів у Одесі. Раніше голова ОВА Олег Кіпер розповів про роботу ППО в області.

Станом на 00:30 повітряну тривогу було оголошено у восьми областях півдня та сходу України. Станом на 00:50 в усіх областях, окрім Одеської, оголошено відбій повітряної тривоги. Близько 01:00 відбій пролунав у цілій Україні.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>