Декабрь 14th, 2023

Майже 1,5 тис. вантажівок, 49 автобусів та 232 авто: черги у пунктах пропуску на виїзд з України

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон, передає «Еспресо.Захід«.

Так, найбільші черги зафіксовані на кордоні з Польщею. Зокрема, перед ПП «Устилуг» на виїзд очікують 30 легкових автомобілів та 3 автобуси (електронна черга), в «Краківці» – 50 автівок та 9 автобусів (електронна черга). Крім того, у «Шегинях» в чергах скупчилися пів сотні авто та 5 автобусів (електронна черга), тоді як в «Нижанковичах» – 1485 вантажівок, зареєстованих в е-черзі, а в «Ягодині» – 6 автобусів в е-черзі.

На кордоні зі Словаччиною в «Малих Селменцях» та «Малому Березному» без черг.  У пункті пропуску «Ужгород» стоять 10 легковиків і 6 автобусів (електронна черга).

На угорсько-українському напрямку черги спостерігаються у трьох пунктах пропуску. У «Тисі» на виїзд чекають 12 автомобілів та 8 автобусів (електронна черга). Перед ПП «Лужанка» та «Вилок» зафіксовано по 10 машин.

Крім того, на кордоні з Румунією у пункті пропуску «Порубне» стоять 25 автівок та 8 автобусів (електронна черга), в «Красноїльську» – 35 авто. На молдовському напрямку перед ПП «Мамалига» очікують 4 автобуси в е-черзі.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>